Skled, falt og slo seg

Sjukampen i Stockholm endte med knall og fall for Telma Eid. Uhellet skjedde under oppvarming til søndagens første øvelse, lengde. Telma skled på den regnglatte løpebanen, og slo seg såpass kraftig i fallet at det var umulig å fortsette konkurransen.

Telma var naturlig nok lei seg for at det ble slik. Etter lørdagens sterke resultater, der hun lå som beste norske utøver og femte beste totalt i F17, ønsket hun å fullføre sjukampen.

Sterkt haltende tok hun resultat på litt over to meter i lengde. Nærmest stillestående kastet hun snaut 25 meter i spyd, kun to meter bak personlig rekord.

Til sist stilte hun på startstreken for 800 meter, som hun brøt etter 20 meter.

Nå handler det om å lege skaden før UM/NM i mangekamp om to uker  Telma tar med seg en god første dag fra stevnet i Stockholm, og vil – om hun blir leget i tide – kjempe om medaljer i det kommende mesterskapet.

Når det gjelder sjukampresultatene i F17 denne helgen, er det verdt å merke seg nivået på de beste svenskene. Kvalifiseringskravet for årets U18-VM i Colombia er 4900 poeng. Fire svenske jenter i F17 hadde bedre resultat enn dette i helgens konkurranse.

Endelig resultatliste sjukamp J17

Endelig resultatliste sjukamp J17

Her er alle resultatene

Les forbundets omtale