Telma uttatt på rekrutteringslandslaget 2018

Telma Eid (19) fra Søndre Land IL Friidrett er av Norges Friidrettsforbund uttatt til rekrutteringslandslaget i mangekamp også for 2018. Telma går dermed inn i sitt fjerde år som en del av det norske rekrutteringslandslaget.

Telma har lagt bak seg en god sesong på friidrettsbanen, etter at hun på ettervinteren ble friskmeldt både fra en hissig influensasykdom og to år med ryggproblemer. Ryggproblemene satte henne utenfor mangekamp i hele 2016-sesongen, mens hun i år har slått tilbake med stor framgang, personlige rekorder og klubbrekorder i flere øvelser og deltakelse i Nordisk Mesterskap i Kuortane i Finland på forsommeren. Telma nådde der målet hun hadde satt seg i sjukamp for 2017.

Telma har i høst tatt fatt på studier i Spania, der hun også er i gang med grunntreningen fram mot neste års sesong. Skadefri og frisk ligger det nå til rette for videre utvikling neste år, dersom hun lykkes med å forbli frisk og skadefri gjennom hele høsten og vinteren inn mot 2018-sesongen.

Uttak på rekrutteringslandslaget i mangekamp omfatter også utøvernes personlige trenere/klubbtrenere, og innebærer 3-5 samlinger gjennom året. Første delmål vil være NM i mangekamp innendørs i februar, før NM i mai vil være avgjørende for hva som skjer videre utover i 2018-sesongen.

Rekrutteringslandslagene i friidrett omfatter utøvere i alderen 16 til 22 år. Du kan lese hele uttaket i ulike øvelsesgrupper her.

Søndre Land IL Friidrett gratulerer med uttaket!