Stevne i Søndre Land-Hallen lørdag 3. mars

Søndre Land IL Friidrett arrangerer treningsstevne i Søndre Land-Hallen lørdag 3 mars 2018 kl.12.00. Stevnet omfatter alle aldersklasser fra de yngste til og med senior. På programmet står øvelsene 60 meter, kulestøt, høyde og tre hoppøvelser uten tilløp (høyde, lengde og tresteg).

Det er blitt en liten tradisjon at Søndre Land IL Friidrett arrangerer innendørsstevne i begynnelsen av mars, og i forkant av Bamselekene i Stangehallen. Dermed får både yngre og eldre utøvere en anledning til å teste formen før storstevnet på Stange to uker senere.

Under stevnet i Søndre Land-Hallen kan det benyttes piggsko på 60 meter, høyde og tresteg uten tilløp. På 60 meter er det manuell tidtaking. Lengde og tresteg uten tilløp vil foregå i grop med sand.

Påmeldingsfristen utløper ved midnatt torsdag 1. mars. Online påmelding er åpen via Min Idrett og Sportsadmin, eller på e-post til s-mosh@online.no. Startkontingenten er 50 kroner per utøver (dobbel startkontingent ved etteranmelding). Medlemmer i Søndre Land IL Friidrett deltar gratis.

Det er åpen kiosk i hallen under arrangementet.

Velkommen til friidrettsstevne i Søndre Land-Hallen.

Stevnestart er kl. 12.00. Hallen er åpen for oppvarming fra kl. 11.00.