Ett sekund fra «smultring» i Kråkvika

Helle Kristensen (12) var kun ett sekund fra null tidsdifferanse på rundetidene da hun løp to ganger 1500 meter under Land Løpskarusells nulløp i Kråkvika onsdag kveld. Da hun deltok i det samme løpet for et år siden ble tidsdifferansen 122 sekunder, så her kan en også konstatere formidabel framgang.

Også veteranløperen Magne Harald Kvikstad var ett fattig sekund i tidsdifferanse unna «smultringen». «Smultring» er nemlig hva det kalles når noen oppnår null tidsdifferanse på rundetidene i et nulløp .

Odd Hølen stempler inn to av løperne etter første runde.

Nulløpsgeneral Odd Hølen sørget i år som i fjor for at karuselløperne fikk stemplet kortene sine i tidsuret etter en runde og ved målgang etter to runder. Han hadde så sent som kvelden i forveien arrangert løp i den samme løypa i området ved Kråkvika for et 60-talls deltakere i Ringerikskarusellen.

På den korte runden med to ganger 600 meter var Ingeborg Lysen Bekkelien (11) og Guro Fosslien Walbye (12) nærmest null med åtte sekunder tidsdifferanse på rundetidene.

Land løpskarusell tar nå en sommerpause fram til det starter opp igjen med landeveisløp fra Sollisvingen ved Dokka til Odnes skole onsdag 15. august.